Adamo i l’empresa de la Rioja Knet han fusionat les seves xarxes per permetre l’arribada de la fibra òptica a 30.000 llars en un any. Einesacable donarà suport amb la seva nova oficina a la Rioja.

Durant el primer any es preveu dotar amb internet d’alta velocitat a 30.000 llars en poblacions com Villamediana d’Iregua, Laredo, Navarrete, Alberite, Albelda d’Iregua i Agoncillo. Durant els següents 3 anys es preveu l’arribada de la fibra òptica a 50.000 llars de diferents municipis de la comunitat autònoma de la Rioja propers a Logronyo, zones de Navarra, Àlaba i algunes zones de la mateixa capital, Logronyo, si la demanda és suficient.

Aquesta inversió de més de 10 milions d’euros en el desplegament d’aquesta nova xarxa permetrà a l’operador Adamo arribar a tots els racons de la Rioja, de manera preferent a les zones rurals, regionals o noves zones urbanes de gran densitat i que actualment no tenen aquesta infraestructura.

Knet és una companyia local i al servei de la població local, amb més de 20 anys de trajectòria. El desembre de 2017 es va traslladar a cèntric carrer Calvo Sotelo, com a aposta pel comerç local.

EINESACABLE realitza el disseny i planificació d’aquesta nova xarxa, amb aquest propòsit s’ha obert una nova oficina a Logronyo des de la qual es donarà suport a la instal·lació. Aquesta oficina que compartim amb Knet ens permet expandir els treballs que realitzem des de la nostra seu central a Catalunya.