Consultoria Telecomunicacions

Consultoria: Consell expert

Els nostres consultors analitzen la infraestructura TIC actual i elaboren un full de ruta que s’alineï els objectius de negoci amb l’evolució dels sistemes i comunicacions. Seguim les millors pràctiques de la indústria per desenvolupar plans estratègics eficaços, que contemplin la visió i necessitats del negoci. Innovem contínuament per oferir als nostres clients serveis i solucions d’alt valor afegit, que permetin optimitzar les seves inversions i respondre als seus requeriments de sistemes o comunicacions d’una manera senzilla i eficaç.

EINESACABLE és una empresa d’enginyeria especialitzada en la integració global de sistemes de comunicació, que centra la seva activitat en el disseny, instal·lació i manteniment de solucions convergents dins dels camps de la Ciberseguretat, Dades, Veu, Seguretat / Energia i Imatge.

Experts en desplegaments tecnològics

Els nostres especialistes poden participar en totes les fases d’un projecte, i estan recolzats per un cap de projecte i una oficina de projecte amb recursos multidisciplinars (logística, disseny gràfic, arquitectes de projecte, experts en diferents àrees tècniques …).

Utilitzem metodologies provades i procediments madurs per fer desplegaments reeixits i en els terminis compromesos.